Administrator og/eller prosjektleder må logge inn i kvalitetsystemet, trykke på PROSJEKTER og deretter velger ett prosjekt.

Når du har valgt ett prosjekt, trykker du deretter på Sjekklister i venstremenyen.

Videre legger du til de sjekklistene du trenger.

Deretter trykker du rediger til høyre for sjekklisten du vil redigere.

Nå blir du tatt direkte inn i redigeringen av sjekklisten.
Her kan du endre tittel på sjekklisten. Du kan fjerne ett overfladisk sjekkpunkt eller kopiere sjekkpunktet. Helt nederst kan du også legge til ekstra punketer og flytte de til der du vil ha de i sjekklisten. Du kan også bestemme rekkefølgen ved å dra sjekkpunktene opp og ned (drag and drop). Når du er ferdig trykker du Lagre liste.