Administrator og/eller prosjektleder må logge inn i kvalitetssystemet, trykke på PROSJEKTER og deretter velger ett prosjekt.

Når du har valgt ett prosjekt, trykker du deretter på Sjekklister i venstremenyen.

Videre legger du til de sjekklistene du trenger.

Deretter trykker du på kopier, da vil det dukke opp en boks hvor du kan endre navnet på den kopierte sjekklisten. Videre trykker du lagre og sjekklisten vil legge seg automatisk inn som en kopi.

Nå har du fått inn to identiske sjekklister.