Du logger inn i kvalitetsystemet ditt. Trykker på BEDRIFT og deretter Min bedrift.

Nå ser du både Revisjons-/gjennomgangserklæring og HMS-Egenerklæring foran deg på skjermen. Trykk på Revisjons-/gjennomgangserklæringsboksen.

Denne vil da lastes opp som en PDF. Dobbelklikk på PDF-filen for å åpne den.

Deretter kan du velge å laste den ned som en PDF på datamaskinen din og/eller du kan skrive den ut. For at denne revisjons-/gjennomgangerklæringen skal være gjeldende må foretakets daglige leder signere denne.
Både daglig leder og en representant for de ansatte må signere HMS-erklæringen.

Videre kan du scanne den inn igjen og deretter ligge den signerte erklæringen inn i kvalitetsystemet. Da trykker du på BEDRIFT og deretter Mine filer.
Her kan du lage dine egne mapper, som for eksempel "Signerte erklæringer" og legge både Revisjons-/gjennomgangserklæring og HMS-egenerklæring inn i den mappen.