Administrator må logge seg inn i kvalitetsystemet, trykke på PERSONAL øverst i menylinjen og deretter Oversikt ansatte.

Videre trykker du til høyre for navnet til den du vil resette passordet til.

Da vil du få opp to muligheter, enten å sende ny innlogging på e-post eller sms.

Nå vil denne brukeren få tilsendt ny innlogging på e-post eller sms.
Brukeren må da trykke seg innpå linken som han/hun har fått tilsendt og endre passordet sitt. Linken må benyttes innen 24 timer.