Vi på support bruker Teamviewer for å fjernstyre din datamaskin. Dette gjør vi i forbindelse med gjennomgang av kvalitetsystemet samt spørsmål/henvendelser vi får som omhandler kvalitetsystemet.

Logg inn i ditt kvalitetsystem. Da vil du lande på hjemsiden i kvalitetsystemet som ser slik ut:

Deretter scroller du deg helt nederst på siden.
Nederst til høyre finner du en link til Temviewer, her trykker du på det ikonet som passer til din datamaskin (Windows eller Apple).

Deretter lastes det opp en fil som du må åpne. Det gjør du enkelt ved å dobbelklikke på den eller trykke på pilen opp for å så trykke på Åpne.

Videre vil det dukke opp en informasjonsboks der det står at du må tillate endringer på din datamaskin, her trykker du JA.

Nå vil det dukke opp en ID og ett passord på skjermen din.
For at vi skal kunne fjernstyre din datamaskin trenger vi at du leser ID og passord høyt i telefonen når du snakker med oss.