Administrator eller prosjektleder må logge seg inn i kvalitetsystemet. Trykke på PROSJEKTER og deretter Prosjektforside.

Nå er du inne på prosjektforsiden til det prosjektet du var innpå sist. Videre må du velge det prosjektet du vil ha.

Når du har valgt riktig prosjekt scroller du ned til Prosjektkalender. Prosjektkalenderen kan brukes til å sette opp avtaler/påminnelser i prosjektet. Eksempler på dette kan være oppstart av prosjekt, leveranser etc.

For å legge inn avtaler/påminnelser trykker du på datoen i kalenderen.

Da vil det dukke opp en boks hvor du kan fylle inn "Beskrivelse av hendelse", legge inn tidspunkt, velge deltakere samt sende ut varsel på e-post eller SMS. Deltakerne vil da bli varslet i forveien av hendelsen.
Deretter trykker du lagre.

Når dette er gjort vil det dukke opp en avtale/påminnelse til høyre for kalenderen.