Administrator må logge seg inn i kvalitetsystemet. Trykke på BEDRIFT og deretter Innstillinger i venstremenyen.

Når du er inne i innstillinger scroller du ned til Bedriftslogo. Her kan du enten laste opp bedriftslogo fra datamaskinen din eller du kan dra logoen fra skrivebordet ditt og inn i boksen "last opp ny logo". Pass på at bildet møter kriteriene som står beskrevet.

Nå har lastet opp logoen til din bedrift og denne vil være med på alle utskrifter du  gjør fra kvalitetsystemet.