Administrator må logge seg inn i kvalitetsystemet og trykke på PERSONAL til venstre i menylinjen.

Deretter må administrator trykke på + Legg til ny ansatt

Det som er viktig å fylle ut er minimum: fornavn, etternavn, e-post, lage ett brukernavn og gi den ansatte en rolle i systemet. Resten av personalia kan den ansatte fylle inn nå med engang eller ved en senere anledning innunder Min profil. Deretter trykker administrator Lagre.

Når du trykker Lagre vil det dukke opp en informasjonsboks der administrator kan velge å sende varsel med innloggingsinformasjon til den nye brukeren. Her kan du velge mellom JA/NEI og trykker deretter fullfør.

Nå har du en ny bruker og du finner den inne på PERSONAL under Oversikt Ansatte.