Det skal ha kommet en e-post fra Infotech med en "Infotech Autorisasjonsnøkkel" og "Infotech prosjekt-id" til prosjekt(er).

Infotech Autorisasjonsnøkkel setter en Administrator inn i PERSONAL => Oversikt ansatte => Velg en ansatt som er Admin i bedriften.

Skriv inn deretter Infotech Autorisasjonsnøkkel i feltet, og trykk så på Lagre knappen øverst til høyre.

Velg deretter prosjektet i PROSJEKTER oversikten som skal få den Infotech prosjekt-id koden du har mottatt. Trykk på Rediger på prosjektet.

Skriv inn Infotech prosjekt-id, gå deretter videre til prosjektdeltakere for å oppdatere prosjektet.

Når du har oppdatert prosjektet, vil du få tilgang på oppdaterte elektroniske mannskapsliter under Mannskapslister til venstre i menyen.