I noen tilfeller har man tegninger og PDF'er som er så store og detaljerte at man må zoome nærmere inn på ulike deler av filen for å kunne se detaljer i filen. På Apple iphone er det en begrensning på hvor mye man kan forstørre når selve filen åpnes i nettleseren.

Her kommer en steg-for-steg løsning på hvordan man løser akkurat dette.

1. Når du står i "filer" bildet, trykker du på filen du ønsker å se nærmere på:

2. Filen vil da åpnes i en ny fane. Trykk da på "pil opp" knappen for å få flere valg:

3. Scroll til du finner appen "Adobe Acrobat". Denne må lastes ned fra Appstore i forkant.

Link til app: https://itunes.apple.com/us/app/adobe-acrobat-reader/id469337564?mt=8

4. Du vil da kunne åpne PDF filen i Adobe og kunne zoome så mye du ønsker i filen for å kunne se detaljerte tegninger.